ریاست

با جناب آقای دکتر قدرت الله خیاطیان

ریاست محترم دانشگاه پیام نور استان سمنان

روزپنجشنبه از ساعت10 الي11 و اساتيد و کارکنان گرانقدر

همان روز از ساعت11 الي12 در دفتر رياست دانشگاه امکان‌پذير مي‌باشد.

ارتباط با دانشگاه

ریاست استان: semnan.raees.ostan@pnu.ac.ir

حراست استان:  herasat.semnan@gmail.com

نظارت و ارزیابی استان : semnan.nezarat@pnu.ac.ir

روابط عمومی استان : pnu.semnan@gmail.com

تلفن گویا دانشگاه پیام نور استان سمنان : 3347263 -0231

فکس : 3321774 - 0231

راه اندازی اولین دانشگاه دخترانه در استان سمنان
untitled
دکتر سیف ا... سعدالدین مسئول راه اندازی دانشگاه دخترانه سمنان از راه اندازی این دانشگاه در استان سمنان خبر داد و گفت: این دانشگاه از مهر سال جاری دانشجو پذیرش می کند.
به گزارش روابط عمومی وزارت علوم، دکتر سعدالدین با اشاره به اینکه دانشگاه دخترانه سمنان اولین دانشگاه دخترانه استان است که درمقطع کارشناسی راه اندازی می شود گفت: اعضای هیات علمی مورد نیاز، فضای آموزشی و تمام پیش نیازهای راه اندازی دانشگاه دخترانه تهیه شده و در صورت تصویب رشته‌ها توسط شورای گسترش آموزش عالی از مهرماه سال جاری دانشجو پذیرش خواهد کرد.
وی افزود: وضعیت رشته هایی که در این دانشگاه راه اندازی خواهد شد هفته آینده در وزارت علوم مشخص شده و سپس اطلاع رسانی می شود.