ریاست

با جناب آقای دکتر قدرت الله خیاطیان

ریاست محترم دانشگاه پیام نور استان سمنان

روزپنجشنبه از ساعت10 الي11 و اساتيد و کارکنان گرانقدر

همان روز از ساعت11 الي12 در دفتر رياست دانشگاه امکان‌پذير مي‌باشد.

ارتباط با دانشگاه

ریاست استان: semnan.raees.ostan@pnu.ac.ir

حراست استان:  herasat.semnan@gmail.com

نظارت و ارزیابی استان : semnan.nezarat@pnu.ac.ir

روابط عمومی استان : pnu.semnan@gmail.com

تلفن گویا دانشگاه پیام نور استان سمنان : 3347263 -0231

فکس : 3321774 - 0231

آغاز زمان ثبت نام غیرحضوری پذیرفته شدگان بدون آزمون دانشگاه‌ پیام نور

دکتر زیاری: از آغاز زمان ثبت نام غیر حضوری پذیرفته شدگان بدون آزمون مقطع کارشناسی دانشگاه‌ پیام نور از 6 اسفند خبر داد.

رئیس دانشگاه پیام نور گفت:کلیه داوطلبان پذیرش بدون آزمون سال 91 که اسامی آنها به عنوان پذیرفته شده دانشگاه پیام نور درج شده است می بایست از 6/12/91 لغایت10/12/91 با مراجعه به سامانه جامع خدمات آموزشی به نشانی http://reg.pnu.ac.ir نسبت به ثبت نام غیر حضوری خود اقدام کنند.

زیاری ادامه داد : نتایج نهایی پذیرش بدون آزمون مقطع کارشناسی دانشگاه‌ پیام نور از 26 بهمن در سایت سازمان سنجش به نشانیwww.sanjesh.org اعلام شده است.

وی در خصوص ثبت نام پذیرفته شدگان در رشته محل‌های قبولی، گفت: پذیرفته‌شدگان می‌توانند بر اساس مفاد اطلاعیه که همزمان با اسامی آنان بر روی سایت قرار می‌گیرد نسبت به انجام ثبت‌نام برای نیم سال دوم سال تحصیلی اقدام کنند.

ضمنا پذیرفته شدگان می توانند مراحل دستور العمل ثبت نام را درسایت دانشگاه نیوز مشاهده کنند.