ریاست

با جناب آقای دکتر قدرت الله خیاطیان

ریاست محترم دانشگاه پیام نور استان سمنان

روزپنجشنبه از ساعت10 الي11 و اساتيد و کارکنان گرانقدر

همان روز از ساعت11 الي12 در دفتر رياست دانشگاه امکان‌پذير مي‌باشد.

ارتباط با دانشگاه

ریاست استان: semnan.raees.ostan@pnu.ac.ir

حراست استان:  herasat.semnan@gmail.com

نظارت و ارزیابی استان : semnan.nezarat@pnu.ac.ir

روابط عمومی استان : pnu.semnan@gmail.com

تلفن گویا دانشگاه پیام نور استان سمنان : 3347263 -0231

فکس : 3321774 - 0231

ثبت نام دانشجویان شاهد و ایثارگر در دانشگاه پیام نور

motamedi1

معتمدي مطرح نمود: ثبت نام دانشجویان شاهد و ایثارگر در دانشگاه پیام نور

معاون آموزشی دانشگاه پیام نور چگونگی ثبت نام دانشجویان بدهکار شاهد و ایثارگر را تشریح نمود.

به گزارش دانشگاه نیوز، عبدالله معتمدی در مصاحبه ای اختصاصی با دانشگاه نیوز عنوان نمود که:علیرغم ثبت بدهی دانشجویان بدهکار شاهد و ایثارگر در سامانه ثبت نام ،این دانشجویان هیچ محدودیتی برای ثبت نام ندارند.

معتمدی اضافه کرد: دانشجویان شاهد و ایثارگر می توانند بعد از گذراندن یک نیمسال تحصیلی بدون اعمال هیچگونه محدودیتی با درخواست میهمانی دائم در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد ناپیوسته و همچنین میهمان موقت کارشناسی ارشد ( به جز درس پایان نامه) اقدام کنند.

وی ادامه داد: علی رغم ثبت بدهی تحصیلی دانشجویان شاهد و ایثارگر در سیستم ثبت نام، اما این دسته از دانشجویان بدون هیچ گونه محدودیت مالی در ثبت نام می توانند در کلاسهای درس حاضر شوند.

به گفته معاون آموزشی دانشگاه، این قانون برای تمام دانشجویان جدید الورود در تمام مقاطع تحصیلی صدق می کند.